Θα είναι τρίτη και «ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ» για Άλεφ;

Θα είναι τρίτη και «ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ» για Άλεφ;

Πέρσι το καλοκαίρι είχε παρουσιαστεί (όχι λανθασμένα) ως η πιο ηχηρή μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ.

Όμως, στο γήπεδο μέσα ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ, δεν έδωσε ούτε τα μισά, απ αυτά που είχε προσφέρει στον Απόλλωνα την αγωνιστική περίοδο 17-18.

Χθες γράφτηκε σε άλλα ΜΜΕ, ότι τον ψιλόλιγνο παίχτη, τον θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια, για να αποτελέσει μια ποιοτική λύση για τη μεσαία γραμμή της Κυρίας.

Οι διοικούντες χτύπησαν την πόρτα της Μπράγκα και αναμένονται εξελίξεις προσεχώς.

Αν τελικά «μπαρκάρει» ξανά στο νησί μας, ο Άλεφ, θα ελπίζει η 3η του προσπάθεια να πανηγυρίσει πρωτάθλημα, να είναι φαρμακερή.

Βεβαίως, για την περασμένη σεζόν, μπαίνει η υποσημείωση, ότι τον… αφήσαμε (ή τον άφησαν καλύτερα) στη μέση τον μαραθώνιο.

Π.Χ. 

The post Θα είναι τρίτη και «ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ» για Άλεφ; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE