ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σημαντικό βήμα της Volvo στην ανάπτυξη της πλήρους αυτόνομης οδήγησης

Σημαντικό βήμα της Volvo στην ανάπτυξη  της πλήρους αυτόνομης οδήγησης

Ο Όμιλος Volvo Car, συμπεριλαμβανομένων των στρατηγικών θυγατρικών εταιρειών της Polestar και Lynk & Co. International, καθιερώνει μια στρατηγική συνεργασία με τη Waymo, έναν παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογική ανάπτυξη της πλήρους αυτόνομης οδήγησης.


Η Waymo είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης για τον Όμιλο της Volvo Car. Οι εταιρείες θα συνεργαστούν πρώτα με την πρόθεση να ενσωματώσουν την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης της Waymo - το Waymo Driver - σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων με επίκεντρο την κινητικότητα για υπηρεσίες οδήγησης.

«Τα πλήρως αυτόνομα οχήματα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την οδική ασφάλεια σε υψηλά επίπεδα και να φέρουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν, εργάζονται και ταξιδεύουν», δήλωσε ο Henrik Green, επικεφαλής τεχνολογίας του Volvo Car Group. «Η παγκόσμια συνεργασία μας με τη Waymo ανοίγει νέες και συναρπαστικές επιχειρηματικές ευκαιρίες για τις Volvo Cars, Polestar και Lynk & Co.»

«Αυτή η βασική συνεργασία με τον Volvo Car Group βοηθά στο άνοιγμα του δρόμου για την ανάπτυξη του Waymo Driver στο εξωτερικό τα επόμενα χρόνια και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αυτόνομη αυτοκινητοβιομηχανία», δήλωσε ο επικεφαλής της αυτοκινητοβιομηχανίας της Waymo, Adam Frost. «Η Volvo Car Group μοιράζεται το όραμά μας για τη δημιουργία ενός αυτόνομου μέλλοντος όπου οι δρόμοι είναι ασφαλέστεροι και οι μεταφορές είναι πιο προσβάσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Volvo Car Group ως τον πιο πρόσφατο συνεργάτη μας.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top