ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτες σκηνές με τους Λιβερπούλιανς – Μεταμεσονύκτιο πάρτι ΤΙΤΛΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτες σκηνές με τους Λιβερπούλιανς – Μεταμεσονύκτιο πάρτι ΤΙΤΛΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ότι δεν έπεφτε καρφίτσα το βράδυ της Τετάρτης (22-07-2020) στο Barley’s bar στη Λεμεσό, το οποίο ήταν κατάμεστο από φίλους της Λίβερπουλ, δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί και θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι στα πιο κάτω βίντεο.

Έγινε ο χαμός, η νύχτα – μέρα, κοκκίνησε όλη η Γερμασόγεια, και όχι μόνο, το βράδυ της Τετάρτης, από τους φίλους της Λίβερπουλ στη Λεμεσό, όπου βρέθηκαν στο γνωστό στέκι τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα επί της Τσέλσι, όπου έγινε με το πέρας της αναμέτρησης η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια και οι φίλαθλοι της στη Λεμεσό… μεθυσμένοι από χαρά και περηφάνια για την αγαπημένη τους ομάδα.

Δείτε τα βίντεο από το πάρτι τίτλου στο Barley’s bar στη Λεμεσό με βεγγαλικά και όχι μόνο από τους Λιβερπούλιανς:  

Διαβάστε επίσης: 

Λίβερπουλ: Το έζησε, 30 χρόνια μετά, Πρωταθλήτρια Αγγλίας 2020! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το… κόκκινο στέκι των φίλων της Λίβερπουλ – Το κλίμα την ώρα του ματς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

 

The post ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτες σκηνές με τους Λιβερπούλιανς – Μεταμεσονύκτιο πάρτι ΤΙΤΛΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.