ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάζει… «φρένο» ο Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα!

Βάζει… «φρένο» ο Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα!

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Κάτοικος Βαρκελώνης θέλει να παραμείνει ο Σαμουέλ Ουμτιτί, παρά την επιθυμία της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα να τον πουλήσουν.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα επιδιώξει να παραμείνει στο «Καμπ Νόου» τουλάχιστον για μια σεζόν ακόμη, αν και γνωρίζει πως ο Κίκε Σετιέν δεν «καίγεται» να τον κρατήσει. Συν τοις άλλοις, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» θέλει να αποκομίσει κάποιο οικονομικό όφελος από πωλήσεις παικτών διότι οι χρηματικές απώλειες λόγω της πανδημίας ανέρχονται σε 100 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ουμτιτί κοστολογείται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 είναι στην κορυφή της «μαύρης λίστας» του συλλόγου της Βαρκελώνης διότι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει από το Μουντιάλ και μετά είναι συνεχόμενα και δεν τον έχουν αφήσει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό.

Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2023 και ο μεγάλος στόχος του είναι να το εξαντλήσει. Παρά τους πολλούς τραυματισμούς του και στα δυο γόνατα, ο Ουμτιτί θεωρεί πως αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα και πως η ποιότητά του παραμένει υψηλή, παρά το «πληγωμένο» σώμα του.

Ο Γάλλος παίκτης θεωρεί πως μπορεί να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο για πολύ καιρό ακόμα και δεν επιδιώκει σε καμία περίπτωση να φύγει από την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Αντίθετα, επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει να παλεύει με τον συμπατριώτη Κλεμάν Λενγκλέ για μια θέση στην ενδεκάδα δίπλα στον Ζεράρ Πικέ.

Πάντως, η περίπτωση του Ουμτιτί όπως και διάφορες άλλες περιπτώσεις για τον ισπανικό σύλλογο θα ξεκαθαρίσουν μετά τη λήξη των υποχρεώσεων των Καταλανών στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Βάζει… «φρένο» ο Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Πως λειτουργεί - Ποιος ο ρόλος των Ευρωβουλευτών και πόσες έδρες έχει κάθε χώρα

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Δεύτερη σύλληψη για τα χάπια και άσπρη σκόνη που έφερε Κύπρο 31χρονη - Χειροπέδες σε 30χρονο

Συγκλονιστικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο - «Κάθε μέρα βελτιώνομαι»



Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Ενώ διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα του κέντρου τα οποία έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες στις ευρωεκλογές, προσπαθούν να φιλτράρουν το αποτέλεσμα, κάνοντας τις δικές τους αναλύσεις για το τι πραγματικά έφταιξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top