ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Γερίου: Προχωρεί σε σημαντικά έργα βελτίωσης του οδικού Δικτύου

Δήμος Γερίου: Προχωρεί σε σημαντικά έργα βελτίωσης του οδικού Δικτύου

Σε ασφαλτοστρώσεις, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής, τόσο των δημοτών, όσο και των βιομηχάνων, προχωρεί ο Δήμος Γερίου.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Γερίου αναφέρει ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο δρόμο Βασίλη Μιχαηλίδη, που ενώνει το Δήμο Γερίου με τη Βιοτεχνική και τη Βιομηχανική περιοχή Γερίου. 

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Γερίου, Νεόφυτο Παπαλαζάρου, ο δρόμος είναι έκτασης  1.700 μέτρων και εξασφαλίστηκε η συγκατάθεση όσων έχουν γη στην περιοχή, ενώ προσθέτει ότι πέραν από την ασφαλτόστρωση θα δημιουργηθούν γεφύρια, με τριπλό και με τετραπλό οχετό με σωλήνες Φ70, όπως και ένα κεντρικό γεφύρι τύπου box, στην συμβολή των οδών Πλουτάρχου και Βασίλη Μιχαηλίδη, για την αντιμετώπιση της συσσώρευσης νερού που παρατηρείται στο σημείο, καθώς σύμφωνα με μελέτη που ετοίμασε ο Δήμος, εκεί υπάρχουν τεράστιες ποσότητες νερού.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Γερίου μέσα στο Δήμο έχουν ήδη επισκευαστεί άλλοι 4 δρόμοι, (Μαραθοβούνου, Παναγιώτη Λοιζΐδη, Καλογραίας και Αγίου Κωνσταντίνου) και μαζί με την ασφαλτόστρωση της οδού Βασίλη Μιχαηλίδη θα στοιχίσουν γύρω στις 228 χιλ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι μαζί με τον κεντρικό οδικό άξονα της βιομηχανικής περιοχής θα επισκευαστούν  και οι πάροδοι Πλάτωνος, Αριστοτέλους και Πλουτάρχου, αφού πρόκειται για 3 βασικές αρτηρίες, που σίγουρα θα αναβαθμίσουν την βιομηχανική ζώνη» σημείωσε.

Ο κ. Παπαλαζάρου αναφέρει ότι η βιομηχανική περιοχή Γερίου είχε παραμεληθεί και δικαιολογημένα οι βιομήχανοι εξέφραζαν παράπονα για την κατάσταση του οδικού δικτύου, σημειώνοντας ότι φιλοδοξία του Δήμου είναι η μετατροπή της βιομηχανικής περιοχής σε μια σύγχρονη βιομηχανική περιοχή με ασφαλτοστρώσεις, γεφύρια και φωτισμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top