Τον ήθελε αρχικά ο Τιμούρ όμως τελικά παίζει ΣΕΝΑΡΙΟ να έρθει Κύπρο για άλλη ομάδα!

Τον ήθελε αρχικά ο Τιμούρ όμως τελικά παίζει ΣΕΝΑΡΙΟ να έρθει Κύπρο για άλλη ομάδα!

Ο Πεδρίνιο συμφώνησε με την Ρίγα και ενώ το προηγούμενο διάστημα αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της Ανόρθωσης.

Ο Τιμούρ τον είχε ψηλά στη λίστα του όμως τελικά κατέληξε στον Χουσμπάουερ (ο οποίος ήταν και το πιο μεγάλο όνομα από αυτά που διέρρευσαν), ενώ τελικά ο Πεδρίνιο καταλήγει στην ομάδα της Ρίγα με μια… υποσημείωση.

Ως γνωστόν οι ιδιοκτήτες της Πάφου είναι ιδιοικτήτες και στην ομάδα της Ρίγα και τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να ανταλλάζουν παίκτες ανάλογα και με τις υποχρεώσεις των ομάδων. Όπως πέρυσι με τον Βαλεριάνο που έπαιξε στα προκριματικά του Γιουρόπα και επέστρεψε μετά Κύπρο.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και με τον Πεδρίνιο, ο οποίος θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρίγα και μετά θα ενσωματωθεί στην ομάδα της Πάφου, εκτός και εάν η ομάδα της Λετονίας περάσει σε ευρωπαϊκό όμιλο. Τότε θα παραμείνει στην Ρίγα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

The post Τον ήθελε αρχικά ο Τιμούρ όμως τελικά παίζει ΣΕΝΑΡΙΟ να έρθει Κύπρο για άλλη ομάδα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE