ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Επέστρεψε ο κορωνοϊός στα πρωτοσέλιδα - Αναφορές και στις Εκλογές της Αγλαντζιάς και στο ΔΗΚΟ

Επέστρεψε ο κορωνοϊός στα πρωτοσέλιδα - Αναφορές και στις Εκλογές της Αγλαντζιάς και στο ΔΗΚΟ

H κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Κύπρο, τα αυξημένα κρούσματα κυρίως επαφών ατόμων που έσπασαν την καραντίνα αλλά και η υποβάθμιση της Ελλάδας στην κατηγορία Β είναι τα βασικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Αναφορά γίνεται και στις εκλογές στην Αγλαντζιά, στο νέο θανατηφόρο με θύμα μοτοσικλετιστή και στις διεργασίες στο ΔΗΚΟ μετά τη παραίτηση των πέντε.

Η «Αλήθεια» στεγάζει το κύριό της θέμα κάτω από τον τίτλο «Νίκη ΔΗΣΥ έχασε το ΔΗΚΑΚΕΛ» και κάνει λόγο για δυνατό μήνυμα ενόψει Βουλευτικών και Προεδρικών με τη νίκη του Ανδρέα Κωνσταντίνου στη δημαρχία Αγλαντζιάς. Αλλού γράφει πως ο «εχθρός» μπήκε για τα καλά στην πόλη με 31 κρούσματα το Σαββατοκύριακο. Η «Α» αλλού αναφέρει πως η Ελλάδα μετακινείται στην Β κατηγορία χωρών.

«Μόνο όπλο η τήρηση των μέτρων» τιτλοφορεί το κύριό του θέμα ο «Πολίτης» που γράφει πως αν τα κρούσματα συνεχίσουν να αυξάνονται τότε θα τεθεί σε εφαρμογή νέο πλάνο με πιο αυστηρά μέτρα. Σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρει πως απορρίφθηκε έφεση κατά του καταδικασθέντα σε υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου το 2015. Ο «Π» αναφέρεται ακόμη σε συναγερμό στην Ευρώπη για συμφωνίες προπαραγγελίας εμβολίων.

Με τίτλο στο κύριό του θέμα «Στην κατηγορία Β η Ελλάδα» ο «Φιλελεύθερος» αναφέρει πως σε κόκκινο συναγερμό είναι οι αρχές λόγω της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων και ότι χθες καταγράφηκαν 26 νέα περιστατικά. Αλλού γράφει πως νέος δήμαρχος Αγλαντζιάς αναδείχθηκε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ο «Φ» αναφέρει επίσης πως κέρδη από το τζόγο πάνε στη μάχη κατά του εθισμού και ότι ως τώρα έχει δαπανηθεί ποσό 516,614 ευρώ σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ.

Η «Χαραυγή» στεγάζει το κύριό της θέμα υπό τον τίτλο «Αλαλούμ για πτήσεις με ιδιωτικά τζετ» και αναφέρει πως ο Υπουργός Μεταφορών δηλώνει ότι μεταξύ 13/3 – 25/5 ήρθαν 28 πτήσεις ενώ ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι μεταξύ 17/4-25/5 ήρθαν 36 πτήσεις. Αλλού γράφει πως παρά τις διαβεβαιώσεις του ΥΠΟΙΚ καταγράφονται αλλεπάλληλες αυξήσεις επιτοκίων στα στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια. Επίσης η «Χ» γράφει ότι η Ελλάδα είναι στην κατηγορία Β από τις 6 Αυγούστου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top