ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Επίδοξος μεθυσμένος ‘κλέφτης’ δεν τα … κατάφερε

ΠΑΦΟΣ: Επίδοξος μεθυσμένος ‘κλέφτης’ δεν τα … κατάφερε

Δεν τα κατάφερε να κλέψει αρτοποιείο στην Πάφο, 42χρονος άνδρας. με την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου να διερευνά υπόθεση διάρρηξης.

Το περιστατικό συνέβη στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (03/08).

Μετά από καταγγελία από πολίτη, ο οποίος είδε τις ύποπτες κινήσεις του 42χρονου, η Αστυνομία μετέβηκε στο εν λόγω αρτοποιείο, όπου και βρήκε τον επίδοξο ληστή σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οπως διαπιστώθηκε κι από τις εξετάσεις, η πλαϊνή πόρτα του φούρνου ήταν παραβιασμένη με κατσαβίδι. Παρόλα αυτά, δεν κλάπηκε κάτι, καθώς ο διαρρήκτης δεν ήταν σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση.

Ακολούθως, εντοπίστηκε και ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου.

Ο 42χρονος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Πάφου, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, όπου και κατηγορήθηκε για τα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας και μέθης.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top