Πρωταράς: Πραγματοποιήθηκαν 139 δειγματοληψίες σε δύο μέρες

Πρωταράς: Πραγματοποιήθηκαν 139 δειγματοληψίες σε δύο μέρες

Σημαντική ήταν η προσέλευση των πολιτών  στα κέντρα δειγματοληψίας των κινητών κλιμακίων της NIPD Genetics, που ξεκίνησαν τα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, κατά την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκαν στο κλιμάκια του κεντρικού δρόμου του Πρωταρά 54 έλεγχοι, ενώ χθες περίπου 85. Μάλιστα χθες τελείωσαν τα διαθέσιμα τεστ, αλλά η εταιρεία ενημερώνει πως θα εφοδιάσει το κέντρο της περιοχής με περισσότερα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της επαρχίας.  

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται, σύμφωνα με την NIPD Genetics στον κεντρικό δρόμο Πρωταρά, στην τελευταία πλατεία αλλά και στον δρόμο προς την παραλία Yianna Marie. Οι έλεγχοι θα διαρκέσουν μέχρι εξαντλήσεως του αριθμού των μοριακών εξετάσεων (τεστ) και γίνονται από 10:00π.μ – 8:00μ.μ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE