ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποιοι ταξιδιώτες από την Ελλάδα μπορούν να κάνουν δωρεάν τεστ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποιοι ταξιδιώτες από την Ελλάδα μπορούν να κάνουν δωρεάν τεστ

Το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ποιοι είναι οι επιβάτες από Ελλάδα που εμπίπτουν στις κατηγορίες επιβατών που μπορούν να κάνουν το τεστ δωρεάν

Όσοι Κύπριοι πολίτες ή μόνιμα διαμένοντες στη Δημοκρατία μετέβησαν στην Ελλάδα μέχρι τις 2 Αυγούστου (περιλαμβανομένης) και θα επιστρέψουν στην Κύπρο μετά τις 6 Αυγούστου (περιλαμβανομένης) που η Ελλάδα υποβαθμίζεται στην Κατηγορία Β (άρα οι ταξιδιώτες από εκεί θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τεστ ή να κάνουν στο αεροδρόμιο) θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εξέταση στο εργαστήρι στο αεροδρόμιο άφιξής τους δωρεάν.

Τα άτομα αυτά οφείλουν να δώσουν σε έντυπη μορφή αντίγραφο του εισιτηρίου ή της κάρτας επιβίβασης που να αποδεικνύει την ημερομηνία αναχώρησης.

Όσοι Κύπριοι πολίτες ή μόνιμα διαμένοντες στη Δημοκρατία αναχώρησαν για Ελλάδα στις 3 Αυγούστου και έπειτα, και επιστρέφουν την Κύπρο μετά τις 6 Αυγούστου, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εξέταση στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή τους, με το κόστος να επιβαρύνει τους ίδιους (60 ευρώ).

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσουν την εξέταση.

Πολίτης που ταξίδεψε στην Ελλάδα κάποια στιγμή τις προηγούμενες μέρες και έχει επιστρέψει στην Κύπρο, ολοκλήρωσε δηλαδή το ταξίδι του, δεν εμπίπτει στην πιο πάνω ρύθμιση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE