ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τραγωδία στην Ουαλία: Πατέρας έχασε τη ζωή του για να σώσει τα δύο του παιδιά από πνιγμό- 'Χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια του'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία στην Ουαλία: Πατέρας έχασε τη ζωή του για να σώσει τα δύο του παιδιά από πνιγμό- 'Χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια του'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας  πατέρας επτά παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή , αφού πρώτα κατάφερε να σώσει τα δύο του παιδιά από πνιγμό το μεσημέρι της Κυριακής 2/8.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Πρόκειται για τον 36χρονο Jonathan Stevens ο οποίος λόγω των υψηλών θερμοκρασία που επικρατούν στην Ουαλία θέλησε να περάσει μια όμορφη μέρα με τα τέσσερα από τα 7 παιδιά του σε παραλία στην περιοχή Bangor οργανώνοντας μονοήμερη εκδρομή.

Ήταν γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής 2/8 όταν τα δύο του παιδιά, ο 10χρονος Jack και η 12χρονη Lacey «αντιμετώπισαν δυσκολίες» -όπως αναφέρουν δημοσιεύματα- εντός της θάλασσας και άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια με τον πατέρα να εισέρχεται στη θάλασσα για να τα διασώσει, ενώ τα άλλα δύο (η 12χρονη Lauren και ο 4χρονος Joshua) παρακολουθούσαν την προσπάθειά του από την ακτή

Αφού πάλεψε με τα κύματα για να τα βγάλει στην ακτή, όντας εξουθενωμένος έπεσε στο έδαφος, άνοιξε τα μάτια του, είδε ασφαλή τα τέσσερα παιδιά του χαμογέλασε και κατέρρευσε ξανά ενώ στο σημείο κλήθηκε ελικόπτερο που τον μετέφερε σε κοντινό Νοσοκομείο ωστόσο ο άτυχος 36χρονος, ο ήρωας πατέρας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα, άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ο Τζοφ (όπως τον φώναζαν) ήταν πολύ αγαπητός από όλους. «Ήταν ένας πολύ καλός πατέρας που θα λείψει τόσο πολύ από όλους. Μια πραγματική οικογενειακή μέρα μετατράπηκε σε τραγωδία» ανέφερε συγγενικό του πρόσωπο

«Γνωρίζαμε ότι κάποια μέρα θα σημειωθεί τραγωδία στην περιοχή» σχολίασε και ο Δήμαρχος της περιοχής, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη ακτογραμμή στη Βόρεια Ουαλία που δεν μπορεί να επανδρωθεί στην ολότητά της από ναυαγοσώστες.

Συγκινητική ήταν και η αναφορά της αδελφής του Kim Stevens, η οποία δήλωσε: «Πέθανε ως ένας ήρωας για να σώσει τις ζωές των παιδιών του διακινδυνεύοντας τη δική του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top