ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη της Λέγκια – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη της Λέγκια – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας

Για τον Α΄ προκριματκό γύρο του Τσάμπιονς η Λέγκια αντιμετωπίζει αύριο τη Λίνφιλντ.  Είναι το ζευγάρι, όπου η νικήτρια, θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Αραράτ – Ομόνοια (παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη),

Η Λέγκια Βαρσοβίας ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι μέσα από τα τεστ που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της την Κυριακή (16-08-2020) βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, έγινε από την ομάδα οι απαραίτητες διαδικασίες και με ενημέρωση στις αρμόδιες αρχές.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο σπίτι και είναι σε καραντίνα, και ο σύλλογος διευθέτησε όπως γίνουν και άλλα τεστ για να επαληθευτούν τα αποτελέσματα του πρώτου. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και το προσωπικό είναι υγιείς και μπορούν να αγωνιστούν κανονικά αύριο σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ.

The post Θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη της Λέγκια – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top