Τηλεδιάσκεψη Υπ. Υγείας με επιδημιολογική ομάδα: Ανακοινώνονται μέτρα διαρκείας

Τηλεδιάσκεψη Υπ. Υγείας με επιδημιολογική ομάδα: Ανακοινώνονται μέτρα διαρκείας

Πραγματοποιείται την Τετάρτη (19/08) τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου και της επιδημιολογικής ομάδας, με σκοπό την εξέταση της κατάστασης σχετικά με την πανδημία στην Κύπρο καθώς επίσης και την λήψη νέων μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά την συνάντηση αναμένεται να ανακοινωθούν νέα πρωτόκολλα λειτουργίας για τα κέντρα αναψυχής αλλά και ο μέγιστος αριθμός των συναθροίσεων.

Πέραν τούτου, τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν, αναμένεται να έχουν διάρκεια μέχρι και τον Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (18/08), ανακοίνωθηκαν οκτώ νέα κρούσματα του ιού από σύνολο 4,315 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Πούτιν στην Αλάσκα, ξεκινούν οι επαφές

LIVE - Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Πούτιν στην Αλάσκα, ξεκινούν οι επαφές

Είναι όλα έτοιμα για να αρχίσει η ιστορική συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στην Αλάσκα. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρίσκεται ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία, με τον πλανητάρχη να στοχεύει στην εκεχειρία. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE