ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αρνήθηκε να του δώσει λεφτά και την έσπασε στο ξύλο- Διερευνάνται και απαγωγή για τις εφιαλτικές ώρες που έζησε 50χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αρνήθηκε να του δώσει λεφτά και την έσπασε στο ξύλο- Διερευνάνται και απαγωγή για τις εφιαλτικές ώρες που έζησε 50χρονη

Διάταγμα κράτησης 24 ωρών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 30χρονου, ο οποίος φέρεται να ξυλοφόρτωσε 50χρονη φίλη του επειδή αρνήθηκε να του δώσει χρήματα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανώνυμη πληροφορία σε αστυνομικό σταθμό της Επαρχίας Λεμεσού έκανε λόγο ότι ο 30χρονος έσυρε την Τετάρτη 19/8 με τη βία γυναίκα εντός του οχήματος του και αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν αστυνομικοί με τον ύποπτο, ο ίδιος αρνήθηκε το περιστατικό, ενώ έδωσε το τηλέφωνο στην 50χρονη, που βρισκόταν μαζί του, η οποία φοβούμενη ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία της.
 
Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 50χρονη να παρουσιαστεί στον αστυνομικό σταθμό, όπως και έπραξε, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε κτυπήματα, μώλωπες και άλλες κακώσεις στα χέρια και στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε η Αστυνομία, ενώ βρισκόταν στην οικία του, ο 30χρονος φέρεται να άρπαξε από το λαιμό την 50χρονη όταν αυτή αρνήθηκε να του δώσει χρήματα και ακολούθως να τη γρονθοκόπησε. Στην  προσπάθεια της να διαφύγει, ο 30χρονος φέρεται να την μετέφερε με βία στο όχημά του, αφού πρώτα της κτύπησε το κεφάλι στην πόρτα του. Ο ίδιος, σύμφωνα με τη μαρτυρία, οδήγησε το όχημα σε απόμερο σημείο συνεχίζοντας να κτυπά την 50χρονη με τα χέρια του.
 
Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 20/8 ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την προσωποκράτηση του για 24 ώρες, σε σχέση με υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της απαγωγής, της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και της απειλής βιαιοπραγίας.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top