Η παράκληση του Γιώργου Θεοδότου για την κηδεία του 14χρονου γιου του – «Ο Νικόλας μας…»

Η παράκληση του Γιώργου Θεοδότου για την κηδεία του 14χρονου γιου του – «Ο Νικόλας μας…»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Θεοδότου ενημερώνει τον κόσμο για την κηδεία του 14χρονου γιου του, Νικόλα που έφυγε από την ζωή από την επάρατη νόσο.

Ο 14χρονος γιος του παλαίμαχου άσου των Ομόνοια, ΑΕΚ και Ανόρθωση πάλεψε με την επάρατη νόσο τους τελευταίους μήνες όμως άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγες μέρες.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 στις 16:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού (μεγάλη εκκλησία) στη Λάρνακα ενώ παράκληση του Γιώργου Θεοδότου είναι όπως οι παρευρισκόμενοι προσέλθουν με λευκά ρούχα.

Η ανάρτηση του ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE