ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΑ με νόημα για Τιμούρ και… ευρωπαϊκούς ομίλους!

ΑΤΑΚΑ με νόημα για Τιμούρ και… ευρωπαϊκούς ομίλους!

Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, πρόεδρος της Ανόρθωσης, μιλώντας στην Cablenet πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας του απέναντι στον Ερμή για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος 2020-21, αναφέρθηκε και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ που είναι ο στόχος της Κυρίας.

Διαβάστε: Δεν ξέχασε να ρίξει και ΜΠΗΧΤΗ για το περσινό πρωτάθλημα ο Χαμπουλλάς (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Μάλιστα, στάθηκε στον «αρχιτέκτονα» της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια, λέγοντας πως αυτός τους άρχισε στην Ανόρθωση και αυτός θα τους συνεχίσει.

Με τέτοια δήλωσε, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς δείχνει πόσο πολύ πιστεύει στην πρόκριση αλλά και στον Γεωργιανό τεχνικό που του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

The post ΑΤΑΚΑ με νόημα για Τιμούρ και… ευρωπαϊκούς ομίλους! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top