ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Έγινε και αυτό το… ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ σε αγώνα της πρεμιέρας

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Έγινε και αυτό το… ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ σε αγώνα της πρεμιέρας

Και όμως έγινε και αυτό σε παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας της σεζόν 2020-2021.

Συγκεκριμένα, φίλαθλοι της ΑΕΛ που βρέθηκαν την Κυριακή (23-08-2020) στο Μακάρειο Στάδιο το ανέφεραν στη στήλη και σας το μεταφέρουμε και εμείς…

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του παιχνιδιού Ολυμπιακός-ΑΕΛ στο Μακάρειο Στάδιο, ενώ φίλαθλοι της Λεμεσιανής ομάδας εισήλθαν από την είσοδο που μπαίνουν συνήθως οι φιλοξενούμενοι οπαδοί στο γήπεδο της Λευκωσίας, είχαν οδηγίες από τους ταξιθέτες όπως καθίσουν σε ένα συγκεκριμένο μέρος, περιορισμένου χώρου της κερκίδας.

Τότε υπήρξε κάποια… αντίδραση από μέρους των φιλάθλων της ΑΕΛ, πως είναι δυνατόν με τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και με βάση το πρωτόκολλο, να περιοριστούν οι φίλαθλοι σε ένα κομμάτι μόνο της κερκίδας και τότε οι ταξιθέτες τους ανέφεραν ότι μπορούν να καθίσουν σε όλο το μέρος της κερκίδας που δίνεται πάντα στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας στο Μακάρειο Στάδιο κρατώντας κάποια απόσταση μεταξύ τους.

Σ.Ν.

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Έγινε και αυτό το… ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ σε αγώνα της πρεμιέρας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top