ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξέρει τι πρέπει να κάνει, έτοιμος να επιστρέψει με την πρόκριση!

Ξέρει τι πρέπει να κάνει, έτοιμος να επιστρέψει με την πρόκριση!

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς αύριο (Πέμπτη 27/08 – 20:00) αντιμετωπίζει την Τζιλάνι στο Κόσοβο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα μονά παιχνίδια, είναι μια ιδιάζουσα κατάσταση και αποτελούν παγίδα για πολλές ομάδες, όπως είδαμε και στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν. Οι γαλαζοκίτρινοι το γνωρίζουν καλά αυτό, και θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, να «καθαρίσουν» νωρίς, χωρίς να μπουν σε περιπέτειες και να επιστρέψουν στην Κύπρο, έχοντας στις αποσκευές τους την πρόκριση για τον β’ γύρο.

Για να γίνει αυτό, προϋποθέτει κάποια πράγματα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλει από τους ποδοσφαιριστές του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να είναι συγκεντρωμένοι, να μην υποτιμήσουν δευτερόλεπτο τον αντίπαλο και να μην δώσουν… δικαιώματα στους Κοσοβάρους να πιστέψουν για μια στιγμή ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Να πιέσουν από το πρώτο λεπτό, να κάνουν το παιχνίδι τους και να έχουν ηρεμία και υπομονή.

Ο ΑΠΟΕΛ γνωρίζει καλά από τέτοια παιχνίδια, έχει την εμπειρία αφενός και αφετέρου καλύτερη ποιοτικά ομάδα από την Τζιλάνι, ωστόσο, πρέπει να είναι προσεχτικό και εννοείται να αποφύγει τα λάθη στην άμυνα, όπως αυτά που έκανε κόντρα στην Καρμιώτισσα. Εξάλλου, σε αυτό το σημείο -όπως πολλάκις δήλωσαν από τους γαλαζοκίτρινους-, σε αυτό το σημείο, αυτά πληρώνονται, και μάλιστα… ακριβά, αφού υπάρχει ο κίνδυνος για αποκλεισμό.

Το παιχνίδι, είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη τη βελτίωση της, όμως, πάνω από όλα αυτά είναι η πρόκριση για να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που έχει ως στόχο η ομάδα.

 

The post Ξέρει τι πρέπει να κάνει, έτοιμος να επιστρέψει με την πρόκριση! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top