ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΟΝΟΣ: Παραδέχθηκε ότι σκότωσε και έθαψε τον 33χρονο- Οκτώ μέρες στο κελί ο 26χρονος δράστης

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΟΝΟΣ: Παραδέχθηκε ότι σκότωσε και έθαψε τον 33χρονο- Οκτώ μέρες στο κελί ο 26χρονος δράστης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης (27/08), ο 26χρονος Ινδός, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (26/05) και παραδέχθηκε την δολοφονία του 33χρονου Πόπα Αντρέι, ο οποίος αγνοείτο από τις 22 Ιουλίου.

Ο 26χρονος που είχε διαφύγει στα κατεχόμενα μετά την διάπραξη του φόνου συνελήφθη από τις κατοχικές αρχές και παραδόθηκε στην Κυπριακή Δημοκρατία τέθηκε υπό 8ημερη κράτηση αφού η «έδρα» ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτησή του καθώς υπολείπεται ανακριτικό έργο.

O εικονικός γάμος και οι... απειλές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος ομολόγησε ότι έχει τελέσει εικονικό γάμο, με την Ρουμάνα σύντροφο του θύματος. Όπως ανέφερε ο Ινδός που ομολόγησε την δολοφονία, ο Πόπα και η φίλη του, επέστρεψαν στην Ρουμανία, ωστόσο τον απειλούσαν ότι θα τον κατέδιδαν και του ζητούσαν χρηματικά ποσά για να μην μιλήσουν.

Όταν οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, κάλεσαν τον Ινδό να παρουσιαστεί μαζί με την 'σύζυγο' του, ο ίδιος ενημέρωσε την κοπέλα ότι έπρεπε να επιστρέψει άμεσα στην Κύπρο. Η ίδια επέστρεψε με τον Πόπα, αφού απέσπασαν χρήματα από τον 26χρονο, ωστόσο όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, συνέχισαν να του ζητούν χρήματα.

Ακολούθως, ο θύτης και το θύμαείχαν μεταβεί στην Λευκωσία για να εξασφαλίσουν κάποια έγγραφα από την Πρεσβεία, ωστόσο κατά την επιστροφή τους στην Λάρνακα τσακώθηκαν, όταν ο Πόπα ζήτησε κι' άλλα χρήματα.

Ο 26χρονος έχασε τον έλεγχο και χτύπησε τον 33χρονο, αφήνοντας τον αιμόφυρτο σε σημείο κοντά στην Ορόκλινη.

Την ίδια νύκτα, ο 26χρονος επέστρεψε στην σκηνή και παρέλαβε τον 33χρονο. Ακολούθως, τον μετέφερε στην Λάρνακα, σε περιοχή κοντά στο Δικαστήριο και τον έθαψε πίσω από πρατήριο βενζίνης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΟΝΟΣ 33ΧΡΟΝΟΥ: Σε προχωρημένη σήψη η σορός- Συνεργάσιμος ο 26χρονος- Τι κρύβεται πίσω από το έγκλημα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top