H Μπέλα Θορν έσπασε κάθε ρεκόρ: Έβγαλε σε μία μέρα σχεδόν 1 εκατ. δολάρια για τις... πικάντικες φωτογραφίες της στο Only Fans

H Μπέλα Θορν έσπασε κάθε ρεκόρ: Έβγαλε σε μία μέρα σχεδόν 1 εκατ. δολάρια για τις... πικάντικες φωτογραφίες της στο Only Fans

Κορίτσι... θαύμα αποδεικνύεται η Μπέλα Θορν, η οποία αφού εγκατέλειψε τις παιδικές ταινίες, το γύρισε στη ροζ βιομηχανία.

Η 22χρονη που πριν λίγες ημέρες είχε μπει στη συνδρομητική πλατφόρμα «OnlyFans», στην οποία οι συμμετέχουσες, επώνυμες και μη, ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο ροζ αποχρώσεων, κατάφερε να βγάλει συνολικά 1,6 εκατ ευρώ σε δύο εβδομάδες.
 
Κάθε χρήστης χρεώνεται περίπου 16 ευρώ μηνιαίως για να ακολουθεί τη Μπέλα και να βλέπει τις φωτογραφίες της.
 
Σύμφωνα με τη Daily Star, η Μπέλα στις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε, φορούσε ένα μπικίνι και έτρωγε... hot dog!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE