ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απάντηση του Μέσι: «Έκανε λάθος η Λίγκα, δεν ισχύει η ρήτρα, είμαι ελεύθερος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η απάντηση του Μέσι: «Έκανε λάθος η Λίγκα, δεν ισχύει η ρήτρα, είμαι ελεύθερος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πατέρας του ο Λιονέλ Μέσι απαντά στους ισχυρισμούς της ισπανικής Λίγκας ότι η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ ισχύει κανονικά – Για άλλη μια φορά, ωστόσο, ο Αργεντινός δεν ξεκαθαρίζει το μέλλον του.

Ενώ όλοι περίμεναν πως ο Μέσι θα βγάλει ανακοίνωση με την οποία θα κάνει γνωστό αν θα μείνει ή αν θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα, αυτός έκανε άλλη μια… ντρίμπλα.

Ο πατέρας του είναι αυτός που υπογράφει τη σχετική ανακοίνωση- απάντηση στη Λίγκα ξεκαθαρίζοντας πως σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει ο Αργεντινός με τους Καταλανούς η ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 700 εκατομμύρια ευρώ δεν ισχύει μετά το τέλος της σεζόν 2019-20.

Με αυτόν τον τρόπο, για άλλη μια φορά, ο Αργεντινός επιμένει να υποστηρίζει πως μπορεί να αποχωρήσει χωρίς να καταβληθεί αυτό το ποσό.

Σημειώνεται, επίσης, πως η πλευρά του Μέσι έστειλε σχετική επιστολή και στο πρόεδρο της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, τονίζοντας ξεκάθαρα πως καμία ισχύ δεν έχει η ρήτρα στο συμβόλαιο και έγινε λάθος από πλευράς διοργανώτριας αρχής καθώς εξετάστηκε μόνο η μία πλευρά…

Αυτό ίσως σημαίνει πως τελικά ο παίκτης δεν κάνει πίσω στην απόφασή του να φύγει από τη Μπαρτσελόνα και συνεχίζει να διεκδικεί την αποχώρησή του ως ελεύθερος.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Η απάντηση του Μέσι: «Έκανε λάθος η Λίγκα, δεν ισχύει η ρήτρα, είμαι ελεύθερος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top