ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν και η ΚΟΠ είχε ανακοινώσει άλλη έδρα… ΕΤΡΕΞΕ έκανε όλα τα έργα και συνεχίζει «ΣΠΙΤΙ» της – Η ανακοίνωση

Αν και η ΚΟΠ είχε ανακοινώσει άλλη έδρα… ΕΤΡΕΞΕ έκανε όλα τα έργα και συνεχίζει «ΣΠΙΤΙ» της – Η ανακοίνωση

Τη 10η Ιουλίου 2020 η ΚΟΠ είχε ανακοινώσει ως έδρα για την ΑΕΖ Ζακακίου για τη σεζόν 2020-2021 το κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς.

Διαβάστε: 

Οι έδρες και τα γήπεδα στη Β’ κατηγορία

Το καλοκαίρι η διοίκηση της ΑΕΖ Ζακακίου, σε συνεργασία με το άλλο σωματείο της κοινότητας, Π&Σ Ζακακίου, προχώρησαν από δικά τους έξοδα στο να γίνουν τα βελτιωτικά έργα που χρειάζονταν στο γήπεδο της κοινότητας για να μπορέσει η ομάδα του Σάββα Σοφοκλέους να έχει ως έδρα στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας το δικό της «σπίτι».

Έτσι και έγινε… Τα έργα ολοκληρώθηκαν και χθες η ΚΟΠ με επιστολή της προς το σωματείο της Β΄ κατηγορίας αναφέρει ότι εγκρίθηκε το γήπεδο της και θα μπορεί να το χρησιμοποιεί ως έδρα για το πρωτάθλημα που ξεκινάει από βδομάδας.

Σήμερα η διοίκηση του σωματείου της ΑΕΖ Ζακακίου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από πολλές προσπάθειες καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία τα βελτιωτικά έργα στο κοινοτικό γήπεδο Ζακακίου.

Μετά από επιθεώρηση που διενεργήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΚΟΠ κύριο Αγγελίδη, εγκρίθηκε το Κοινοτικό Ζακακίου για διεξαγωγή όλων των επίσημων αγώνων της ομάδας μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους πρωτεργάτες κυρίους Ηλία Πολυδώρου, Θεόδωρο Θεοδώρου, Τάσο Κεφάλα, επιτροπή Μέρρα Ζακακίου και φυσικά ο “εγκέφαλος” ο κύριος Χάρης Θεοχάρους εκ Χλώρακας».

 

The post Αν και η ΚΟΠ είχε ανακοινώσει άλλη έδρα… ΕΤΡΕΞΕ έκανε όλα τα έργα και συνεχίζει «ΣΠΙΤΙ» της – Η ανακοίνωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top