Μίλησε και για την Εθνική Κύπρου ο κόουτς του Μαυροβουνίου – «Εμπνέεται από αυτό…»

Μίλησε και για την Εθνική Κύπρου ο κόουτς του Μαυροβουνίου – «Εμπνέεται από αυτό…»

Ο προπονητής της Εθνικής Μαυροβουνίου, Faruk Hadzibegic, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, δήλωσε τα εξής: 

«Kαταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κύπρο για την απόφαση της να ανανεώσει την Εθνική με νεαρούς παίκτες. Έδειξε τι μπορεί να κάνει σε αυτό το γκρουπ. Ήταν πολύ συμπαγής και ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να έχουμε καλή απόδοση. Θεωρώ πως και τα επόμενα παιχνίδια στο θεσμό θα είναι εξίσου δύσκολα όπως το σημερινό.  Στόχος μας είναι η πρώτη θέση στον όμιλο ώστε ν’ ανέβουμε κατηγορία. Το Μαυροβούνιο είναι μια ποδοσφαιρική χώρα, εμπνέεται από αυτό και θέλει την επιτυχία. Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό σε κάθε παιχνίδι μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας».

The post Μίλησε και για την Εθνική Κύπρου ο κόουτς του Μαυροβουνίου – «Εμπνέεται από αυτό…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE