Οι «πράσινοι» της πρεμιέρας της Εθνικής – Ποιοι έκακαν ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι «πράσινοι» της πρεμιέρας της Εθνικής – Ποιοι έκακαν ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με το πέρας της αναμέτρησης Εθνική Κύπρου – Εθνική Μαυροβούνιου, η Ομόνοια ανάρτησε το εξής: 

«Τέσσερις ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα της εθνικής Κύπρου στο Nations League απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Γιάννης Κούσουλος και Χαράλαμπος Κυριακίδης αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το παιχνίδι, ο Μαρίνος Τζιωνής έπαιξε για 85 λεπτά και ο Λοΐζος Λοΐζου μπήκε αλλαγή στο 64’. Αυτό ήταν το ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής για τους Κυριακίδη, Τζιωνή και Λοΐζου. Η Κύπρος έχασε τον αγώνα με 0-2».

 

 

The post Οι «πράσινοι» της πρεμιέρας της Εθνικής – Ποιοι έκακαν ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE