Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο
Γύρω στις 12:30π.μ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στη λεωφόρο Καντάρας στην Παλλουριώτισσα, κάτω από συνθήκες ανατράπηκε στην άσφαλτο.

«Τέσσερις ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα της εθνικής Κύπρου στο Nations League απέναντι στο Μαυροβούνιο.
Γιάννης Κούσουλος και Χαράλαμπος Κυριακίδης αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το παιχνίδι, ο Μαρίνος Τζιωνής έπαιξε για 85 λεπτά και ο Λοΐζος Λοΐζου μπήκε αλλαγή στο 64’. Αυτό ήταν το ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής για τους Κυριακίδη, Τζιωνή και Λοΐζου. Η Κύπρος έχασε τον αγώνα με 0-2».
Τέσσερις ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα της εθνικής Κύπρου στο Nations League απέναντι στο Μαυροβούνιο.
— OMONOIA FC (@OMONOIAfootball) September 5, 2020
Γιάννης Κούσουλος και Χαράλαμπος Κυριακίδης αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το παιχνίδι, ο Μαρίνος Τζιωνής έπαιξε για 85 λεπτά και ο Λοΐζος Λοΐζου μπήκε αλλαγή στο 64’. Αυτό ήταν το ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής για τους Κυριακίδη, Τζιωνή και Λοΐζου. Η Κύπρος έχασε τον αγώνα με 0-2. pic.twitter.com/xRA3Mo1htL
— OMONOIA FC (@OMONOIAfootball) September 5, 2020
The post Οι «πράσινοι» της πρεμιέρας της Εθνικής – Ποιοι έκακαν ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




