ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι προσθήκες που ανεβάζουν επίπεδο και τα ερωτηματικά…

Οι προσθήκες που ανεβάζουν επίπεδο και τα ερωτηματικά…

Ο ΑΠΟΕΛ κλείνει μία – μία τις εκκρεμότητες στο ρόστερ της ομάδας, έχοντας ως κύριο στόχο να παρουσιαστεί καλύτερος, αφού άρχισαν από νωρίς οι… προβληματικές παρουσίες.

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχοντας ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη και την επιτροπή προγραμματισμού, έφεραν ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν το επίπεδο, μέσα στη δύσκολη εποχή του κορωνοϊού.

Ζόρζε, Ανουάρ και Ζεράλδες, έρχονται με πολύ καλές συστάσεις και ένα πλούσιο βιογραφικό. Είναι και η μεταγραφή Εμίλιο Ενσούε, τον οποίο γνωρίζει το φίλαθλο κοινό της Κύπρου και διαθέτει τρομερή ποιότητα ως ποδοσφαιριστής.

Επίσης στη διάθεση του, ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, θα έχει και τον Ατζίλι, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που αφήνει θετικές εντυπώσεις.

Ο Ελλαδίτης κόουτς πλέον, έβαλε μπρος για τον επιθετικό με κάποιες περιπτώσεις να βρίσκονται ψηλά στη λίστα και στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Στον ΑΠΟΕΛ, δεν είναι μόνο οι προσθήκες αλλά και αυτοί που θα περάσουν την πόρτα εξόδου. O Nικόλας Ιωάννου εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ ερωτηματικά παραμένουν τα «κεφάλαια» των Ζαχίντ, Τάμαρι, Γένσεν.

Θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσουν Λαφράνς και Γιάκολις, όπως και ο Σάβιτς αν βρεθεί ομάδα που να καλύπτει τα «θέλω» του ΑΠΟΕΛ.

 

The post Οι προσθήκες που ανεβάζουν επίπεδο και τα ερωτηματικά… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top