ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kκαράς: «Eίμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας» – Τι είπε για μεταγραφές

Kκαράς: «Eίμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας» – Τι είπε για μεταγραφές

Ο Μάριος Κκαράς, προπονητής της ΕΝΠ, μίλησε στον Super Sport Fm, και τόνισε πως είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια, ενώ ξεκαθάρισε πως αν γίνει κάποια μεταγραφή θα αφορά τερματοφύλακα.

Αναλυτικά: 

Για την προετοιμασία: «Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να βελτιωθούμε και να έχουμε βαθμολογικό κέρδος στο επόμενο παιχνίδι. Λόγω των αποτελεσμάτων η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη στην ομάδα αλλά προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε την κατάσταση».

Για τον αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και για το γεγονός πως δεν έχουν βαθμό οι δύο ομάδες: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω και εμείς και η Νέα Σαλαμίνα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Εμείς είχαμε καλά διαστήματα στα παιχνίδια μας αλλά δεν κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ».

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα; «Όλοι είναι διαθέσιμοι. Προσπαθούμε να μπει και ο Μπαλοτέλι στον ρυθμό για να είναι έτοιμος να τεθεί στην διάθεση μας και να μας βοηθήσει στο γκολ».

Αν θα προχωρήσουν σε άλλες μεταγραφές: «Έχουμε και εβδομάδα μπροστά μας, μπορεί να γίνει κάτι, μπορεί και όχι. Το ρόστερ κατά 90% είναι κλειστό αλλά είναι και το οικονομικό στην μέση. Είναι δύσκολο να γίνει προσθήκη. Αν γίνει κάτι θα είναι με τερματοφύλακα».

Για τον Δημήτρη Θεοδώρου:  «Δεν έχω κάποια ενημέρωση από την διοίκηση, το χειρίζεται ο πρόεδρος. Αν προκύψει κάτι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αν έρθει μια δελεαστική πρόταση δεν ξέρουμε πως θα προχωρήσει. Είναι παίκτης που στηρίζει πολλά η ομάδα πάνω του και περιμένει πολλά η ομάδα από τον Δημήτρη και περιμένουμε να έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με πέρσι».

Πως περιμένει την ομάδα του στη συνέχεια: «Είμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας, έχουμε ένα αρκετά καλό σύνολο και το απέδειξε. Το πρόβλημα ήταν η αποτελεσματικότητα που δεν είχαμε εμείς και το είχαν οι αντίπαλο. Μας έκαναν έξι τελικές οι αντίπαλοι και πέτυχαν τέσσερα γκολ».

Για την προσπάθεια της Εθνικής: «Ο προπονητής και η ομοσπονδία προκρίνουν να προωθηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές. Αυτό θέλει υπομονή και αρκετή δουλειά για να φτιαχτεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Χρειάζεται χρόνος για να έρθει η ομοιογένεια. Ο κόσμος να πιστέψει στο εγχείρημα αυτό, να κάνει υπομονή για να έχουμε αποτελέσματα στο μέλλον».

The post Kκαράς: «Eίμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας» – Τι είπε για μεταγραφές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top