ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kκαράς: «Eίμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας» – Τι είπε για μεταγραφές

Kκαράς: «Eίμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας» – Τι είπε για μεταγραφές

Ο Μάριος Κκαράς, προπονητής της ΕΝΠ, μίλησε στον Super Sport Fm, και τόνισε πως είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια, ενώ ξεκαθάρισε πως αν γίνει κάποια μεταγραφή θα αφορά τερματοφύλακα.

Αναλυτικά: 

Για την προετοιμασία: «Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να βελτιωθούμε και να έχουμε βαθμολογικό κέρδος στο επόμενο παιχνίδι. Λόγω των αποτελεσμάτων η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη στην ομάδα αλλά προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε την κατάσταση».

Για τον αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και για το γεγονός πως δεν έχουν βαθμό οι δύο ομάδες: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω και εμείς και η Νέα Σαλαμίνα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Εμείς είχαμε καλά διαστήματα στα παιχνίδια μας αλλά δεν κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ».

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα; «Όλοι είναι διαθέσιμοι. Προσπαθούμε να μπει και ο Μπαλοτέλι στον ρυθμό για να είναι έτοιμος να τεθεί στην διάθεση μας και να μας βοηθήσει στο γκολ».

Αν θα προχωρήσουν σε άλλες μεταγραφές: «Έχουμε και εβδομάδα μπροστά μας, μπορεί να γίνει κάτι, μπορεί και όχι. Το ρόστερ κατά 90% είναι κλειστό αλλά είναι και το οικονομικό στην μέση. Είναι δύσκολο να γίνει προσθήκη. Αν γίνει κάτι θα είναι με τερματοφύλακα».

Για τον Δημήτρη Θεοδώρου:  «Δεν έχω κάποια ενημέρωση από την διοίκηση, το χειρίζεται ο πρόεδρος. Αν προκύψει κάτι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αν έρθει μια δελεαστική πρόταση δεν ξέρουμε πως θα προχωρήσει. Είναι παίκτης που στηρίζει πολλά η ομάδα πάνω του και περιμένει πολλά η ομάδα από τον Δημήτρη και περιμένουμε να έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με πέρσι».

Πως περιμένει την ομάδα του στη συνέχεια: «Είμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας, έχουμε ένα αρκετά καλό σύνολο και το απέδειξε. Το πρόβλημα ήταν η αποτελεσματικότητα που δεν είχαμε εμείς και το είχαν οι αντίπαλο. Μας έκαναν έξι τελικές οι αντίπαλοι και πέτυχαν τέσσερα γκολ».

Για την προσπάθεια της Εθνικής: «Ο προπονητής και η ομοσπονδία προκρίνουν να προωθηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές. Αυτό θέλει υπομονή και αρκετή δουλειά για να φτιαχτεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Χρειάζεται χρόνος για να έρθει η ομοιογένεια. Ο κόσμος να πιστέψει στο εγχείρημα αυτό, να κάνει υπομονή για να έχουμε αποτελέσματα στο μέλλον».

The post Kκαράς: «Eίμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας» – Τι είπε για μεταγραφές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top