ΔΙΕΘΝΗ

Έχει ντέρμπι στο Λονδίνο!

Έχει ντέρμπι στο Λονδίνο!

Το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι ξεχωρίζει στην 34η αγωνιστική της Premier League, με τους «μπλε» να θέλουν να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι είναι το παιχνίδι το οποίο ξεχωρίζει στην 34η αγωνιστική της Premier League.

Ενδιαφέρον και στο Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να κάνει ένα ακόμη βήμα ώστε να «κλειδώσει» μαθηματικά τον τίτλο θα προσπαθήσει η Τσέλσι την Κυριακή, που φιλοξενείται από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», με τους «μπλε» να θέλουν να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό σε ένα ακόμη ντέρμπι. Βέβαια, από τότε που γύρισε στο Λονδίνο ο Μουρίνιο, το ντέρμπι είναι μόνο στα χαρτιά μιας και ο Βενγκέρ δεν έχει καταφέρει ποτέ να επικρατήσει του Πορτογάλου τεχνικού.

Συγκεκριμένα, ο Αλσατός τεχνικός μετράει επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια, με την ομάδα του να έχει πετύχει μόλις έξι γκολ έναντι στα 21 που έχει δεχθεί. Αγωνιστικά, οι «μπλε» θα περιμένουν μέχρι τέλους τους Λόικ Ρεμί και Ντιντιέ Ντρογκμπά, ενώ υπάρχει και ένα ακραίο σενάριο με τον Ντιέγκο Κόστα να προλαβαίνει τελευταία στιγμή, που λογικά όμως θα μείνει εκτός.

Από την πλευρά τους, οι «κανονιέρηδες», δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Τσάμπερλεϊν, ενώ 50-50 είναι η κατάσταση του Μέρτεσακερ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο. Από την έδρα της Έβερτον θέλει να περάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα της Άρσεναλ και να ανέβει στη δεύτερη θέση. Η ομάδα τους Λουίς Φαν Χάαλ αναμένεται να έχει επιστροφές, με τους Κάρικ, Τζόουνς, Ρόχο και Μπλιντ να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Όσο για τα «ζαχαρωτά», αμφίβολοι είναι οι ΜακΚάρθι, Πίεναρ και Οσμάν, που όμως πιθανολογείται ότι θα είναι έτοιμοι την Κυριακή.

Αναλυτικά η 34η αγωνιστική:

Σάββατο 25 Απριλίου

Σαουθάμπτον-Τότεναμ (14:45)

Μπέρνλι-Λέστερ (17:00)

Κρίσταλ Πάλας-Χαλ (17:00)

Νιούκαστλ-Σουόνσι (17:00)

ΚΠΡ-Γουέστ Χαμ (17:00)

Στόουκ-Σάντερλαντ (17:00)

Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα (19:30)

Κυριακή 26 Απριλίου

Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)

Άρσεναλ-Τσέλσι (18:00)

Η επόμενη (35η) αγωνιστική:

Σάββατο 2 Μαΐου

Λέστερ-Νιούκαστλ (14:45)

Άστον Βίλα-Έβερτον (17:00)

Λίβερπουλ-ΚΠΡ (17:00)

Σάντερλαντ-Σαουθάμπτον (17:00)

Σουόνσι-Στόουκ (17:00)

Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ (19:30)

Κυριακή 3 Μαΐου

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας (15:30)

Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Δευτέρα 4 Μαΐου

Χαλ-Άρσεναλ (22:00)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top