Ικανοποίηση στην ΑΕΖ για τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα και ευχαριστίες – «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»

Ικανοποίηση στην ΑΕΖ για τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα και ευχαριστίες – «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»

Ανακοίνωση από την ΑΕΖ Ζακακίου:

“Μας άφησε ικανοποιημένους η πρεμιέρα, διότι όπως λένε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κακή παράδοση, παίζοντας τα τελευταία τρία χρόνια πρεμιέρα με την Ομόνοια Αραδίππου, χάνοντας και τις δύο φορές.

Φέτος για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καταφέραμε να κερδίσουμε με το επιβλητικό 4-1. Η νίκη ανήκει πέρα για πέρα στο προπονητικό τιμ της ομάδας, στους ποδοσφαιριστές και στους αφανείς ήρωες που βοήθησαν να ολοκληρωθούν στην ώρα τους τα έργα στο κοινοτικό γήπεδο Ζακακίου.

Ευχαριστίες θερμά στον Ηλία Πολυδώρου, πατέρα του αρχηγού τής ομάδας μας Μιχάλη, στον Θεόδωρο Θεοδώρου, πατέρα του ποδοσφαιριστή μας Νικόλα Θεοδώρου, μάλιστα σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας μας, στον Τάσο Κεφάλα, την επιτροπή του Μέρρα.

Κύριοι σας ευχαριστούμε και με όπλο την έδρα μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας”.

The post Ικανοποίηση στην ΑΕΖ για τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα και ευχαριστίες – «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE