ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 57.500 τα θύματα στο Ην. Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 57.500 τα θύματα στο Ην. Βασίλειο

Σε 52.420 ανέρχονταν οι θάνατοι που είχαν σημειωθεί λόγω κορωνοϊού στην Αγγλία και την Ουαλία έως και τις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα νεότερα εβδομαδιαία στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS).

Πρόκειται για περιπτώσεις στις οποίες η Covid-19 αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου, ακόμα και αν δεν είχε διενεργηθεί διαγνωστικό τεστ.

Αν προσθέσει κανείς τα στοιχεία από τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία, τότε ο συνολικός απολογισμός θανάτων από κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τους 57.528.

Ο επίσημος κυβερνητικός απολογισμός αναφέρει ότι μέχρι και χθες το πρωί οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα ήταν 41.637. Η κυβέρνηση υπολογίζει μόνο τους θανάτους επιβεβαιωμένων φορέων του ιού που σημειώθηκαν εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE