ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Fake' αστυνομικός φώναζε και ζητούσε διαπιστευτήρια από την Συμμαχία Πολιτών - 'Συγγνώμη παραφέρθηκα'

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Fake' αστυνομικός φώναζε και ζητούσε διαπιστευτήρια από την Συμμαχία Πολιτών - 'Συγγνώμη παραφέρθηκα'

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα σε φιλανθρωπική εκδήλωση της Συμμαχίας Πολιτών από κοινού με τον ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων), έξω από γνωστή υπεραγορά στην Αγλαντζιά, όπου άγνωστος άνδρας παρίστανε τον αστυνομικό της γειτονιάς ζητώντας πιστοποιητικά από τους διοργανωτές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρας, μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Ομορφίτας χθες Δευτέρας (14/09) καταγγέλλοντας ότι την Παρασκευή (11/09) άγνωστος άνδρας ισχυριζόμενος πώς είναι αστυνομικός της γειτονιάς ζητούσε διαπιστευτήρια νομιμότητας της φιλανθρωπικής πράξης που λάμβανε χώρα στο σημείο.

Αφού του δόθηκαν τα διαπιστευτήρια από τους διοργανωτές, ο άγνωστος άνδρας συνέχισε να φωνάζει και να δημιουργεί ανησυχία.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και η Συμμαχία Πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο εν λόγω άνδρας έχει εντοπιστεί και προήλθε στον σταθμό, δεχόμενος αυστηρές συστάσεις.

Ανακρινόμενος, εμφανώς αναστατωμένος ανέφερε ότι παραφέρθηκε, απολογήθηκε για την πράξη του και υποσχέθηκε στο μέλλον να μην ξαναδημιουργήσει πρόβλημα.

Δείτε την ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών:

Η Συμμαχία Πολιτών για παρεμπόδιση φιλανθρωπικού έργου από άτομο που υποδύθηκε τον αστυνομικό
Ενώπιον ενός πρωτοφανούς γεγονότος βρέθηκε ο Επαρχιακός Γραμματέας της Συμμαχίας Πολιτών Αμμοχώστου την περασμένη Παρασκευή, ενώ συμμετείχε ενεργά σε φιλανθρωπικό έρανο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.

Την περασμένη Παρασκευή, 11/09/2020, ενώ ο Επαρχιακός Γραμματέας της Συμμαχίας Πολιτών Αμμοχώστου βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς Lidl Αγλαντζιάς, συγκεντρώνοντας εισφορές από πολίτες για λογαριασμό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, έπεσε θύμα θρασύδειλης επίθεσης από πρόσωπο το οποίο υποδύθηκε τον Αστυνομικό της Γειτονιάς.

Ο εν λόγω κύριος, με άκρως απρεπή συμπεριφορά, ωρυόταν ότι το στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών υποτίθεται βρισκόταν στο χώρο παράνομα. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Επαρχιακός Γραμματέας της Συμμαχίας Πολιτών δεν έφερε κανένα διακριτικό του Κινήματός μας, παρά μόνο εμφανή διακριτικά του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.

Το στέλεχός μας, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στην οχληρία που προκλήθηκε ανάμεσα σε δεκάδες πολίτες, παρουσίασε τα νόμιμα έγγραφα που κατείχε στον κύριο που παρουσιάστηκε ψευδώς ως Αστυνομικός της Γειτονιάς, σε μια προσπάθεια να δώσει άμεσα τέλος στην ανησυχία. Αντ' αυτού, ο κύριος που υποδύθηκε τον Αστυνομικό, μόλις είδε τα επίσημα νόμιμα έγγραφα εξεμάνη και πάλι, φωνάζοντας και διαπομπεύοντας άδικα το στέλεχός μας.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε επίσημα χθες στον αρμόδιο αστυνομικό σταθμό, μέλη του οποίου δεσμεύθηκαν να επιληφθούν της υπόθεσης. Η Συμμαχία Πολιτών θα συνεχίσει να ελέγχει για την πορεία των ερευνών και απαιτούμε την απόδοση δικαιοσύνης, καθώς θεωρούμε ανεπίτρεπτη την παρεμπόδιση φιλανθρωπικού έργου, από άτομα που νομίζουν ότι επειδή «έχουν πλάτες» μπορούν ν' αποτελέσουν κράτος εν κράτει.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top