ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Όχι» του Λουίς Σουάρες στη Γιουβέντους!

«Όχι» του Λουίς Σουάρες στη Γιουβέντους!

Σύμφωνα με καταλανικό ραδιόφωνο Rac1, ο φορ της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Γιουβέντους!

Αρνητική ήταν η τελική απάντηση του Λουίς Σουάρες στη Γιουβέντους!

Όπως αποκάλυψε το καταλανικό ραδιόφωνο Rac1, ο Ουρουγουανός στράικερ της Μπαρτσελόνα είπε «όχι» στην πρόταση της ιταλικής ομάδας, παρότι αρχικά υπήρχε φημολογία για συμφωνία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Σουάρες έπαιξε η καθυστέρηση στο θέμα έκδοσης ιταλικού διαβατηρίου, καθώς ο 33χρονος επιθετικός αναμένεται να το πάρει στα χέρια του μετά τις 6 Οκτωβρίου και ως εκ τούτου υπήρχε πιθανότητα να μείνει εκτός λίστας για την πρώτη φάση του Champions League.

Πάντως, ο Ουρουγουανός φορ είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και εξετάζει ήδη τις άλλες προτάσεις που έχει.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Όχι» του Λουίς Σουάρες στη Γιουβέντους! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top