ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ 34ΧΡΟΝΗΣ ΕΓΚΥΟΥ: Τα λόγια του 24χρονου δράστη - «Φταίω, έκανα λάθος»

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ 34ΧΡΟΝΗΣ ΕΓΚΥΟΥ: Τα λόγια του 24χρονου δράστη - «Φταίω, έκανα λάθος»

Συμπληρώνεται ο φάκελος της υπόθεσης απόπειρας φόνου, που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (13/09) στο Λιοπέτρι, όταν 24χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό δυο φορές στην πλάτη την 34χρονη φιλενάδα του.

Όπως πληροφορούμαστε, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου εκτιμούν ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχουν συμπληρώσει το φάκελο και θα τον καταχωρίσουν στο δικαστήριο για σκοπούς παραπομπής του 24χρονου σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Κι ασφαλώς η γρήγορη συμπλήρωση του ανακριτικού έργου έχει να κάνει και με τη στάση του δράστη, ο οποίος όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ παραδέχθηκε ενοχή.

Ο 24χρονος παρουσιάζεται μετανιωμένος για την πράξη του. Πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετικό όπλο την εγκυμονούσα πρώην φιλενάδα του, ενώ αυτή βρισκόταν στην εξωτερική βεράντα του σπιτιού της.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, ένα μονόκαννο (φλoμπέρ), καθώς και μεγάλος αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων. Ο ύποπτος φαίνεται πως κατείχε νόμιμα τα όπλα, τα οποία, ωστόσο, κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Από το σπίτι του 24χρονου κατασχέθηκαν, επίσης, δύο κινητά τηλέφωνα και άλλα τεκμήρια. Ο ύποπτος, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση με διάταγμα του δικαστηρίου, παραδέχθηκε προφορικά τη διάπραξη του αδικήματος από την πρώτη μέρα της σύλληψής του, υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς το όπλο με το οποίο πυροβόλησε την 34χρονη πρώην φιλενάδα του.

«Φταίω, έκανα λάθος», φέρεται να είπε στους ανακριτές της υπόθεσης. Έδωσε, επίσης, τους δικούς του ισχυρισμούς όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα φόνου, οι οποίοι διερευνώνται. Τα κίνητρά του φαίνεται να είναι ερωτικά.

Ανέφερε, ακόμη, ότι στο αυτοκίνητό του έκρυψε το τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσε με την 34χρονη παραπονούμενη. Το όχημα εντοπίστηκε μετά από υπόδειξη του ιδίου σε δασώδη περιοχή στο Λιοπέτρι και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου για να εξεταστεί επιστημονικά.

Η Αστυνομία θα ζητήσει διατάγματα αποκάλυψης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του υπόπτου, προκειμένου να διαπιστωθούν οι επικοινωνίες που είχε με το θύμα ή ενδεχομένως και με άλλα πρόσωπα πριν, κατά ή μετά τη διάπραξη του αδικήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top