ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα πλέι-οφ η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη, έκανε την ΕΚΠΛΗΞΗ η Φερεντσβάρος, πρόκριση-ΘΡΙΛΕΡ στην Κύπρο για Μόλντε!

Στα πλέι-οφ η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη, έκανε την ΕΚΠΛΗΞΗ η Φερεντσβάρος, πρόκριση-ΘΡΙΛΕΡ στην Κύπρο για Μόλντε!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ λύγισε 1-0 την Ντιναμό Μπρεστ και προκρίθηκε στα playoff του Champions League, όπου πέρασε και η Φερεντσβάρος μετά το 2-1 σε βάρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ένα πέναλτι του Μπίτον αποδείχθηκε αρκετό στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για να περάσει στα διπλά παιχνίδια μέσα από τα οποία θα κριθεί η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης για το 2020-21.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, γεμάτη Ισραηλινούς, σκόραρε από τα 11 βήματα στο 50′ σε βάρος της Μπρεστ και αφού διατήρησε το 1-0 μέχρι το φινάλε, πέρασε στα playoff, όπου θα έχει πολύ δύσκολο έργο αφού την περιμένει η πρωταθλήτρια Αυστρίας, Ζάλτσμπουργκ.

Έκπληξη είχαμε στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, καθώς η Φερεντσβάρος νίκησε 2-1 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πέρασε στα playoff. Για τους Ουγγρους άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ ο Λόβρεντσιτς αλλά ο Ουζούνι με αυτογκόλ ισοφάρισε στο 23′ για τους Κροάτες (1-1). Ο Ουζούνι τελικά πέταξε από πάνω του το… βάρος στο 65′ σκοράροντας και στην σωστή εστία χαρίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στην Φερεντσβάρος (2-1).

Η ομάδα της Ουγγαρίας θα βρει στο δρόμο της την Μόλντε που επικράτησε στα πέναλτι επί της Καραμπάκ με 6-5 σε παιχνίδι που έγινε στην Κύπρο, καθώς ο Χουσεΐνοφ αστόχησε από τα 11 βήματα. Η νορβηγική ομάδα ωστόσο μπορούσε να πάρει την πρόκριση και στην παράταση, αλλά ο Χουσαΐν έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία στην αρχή του είπε “όχι” ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στη συνέχεια μόνος του έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, όμως τελικά αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα του.

Πηγή: sdna.gr

The post Στα πλέι-οφ η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη, έκανε την ΕΚΠΛΗΞΗ η Φερεντσβάρος, πρόκριση-ΘΡΙΛΕΡ στην Κύπρο για Μόλντε! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top