ΟΜΟΝΟΙΑ- ΠΡΟΚΡΙΣΗ: Μπαίνουν πολλά λεφτά στα ταμεία της ομάδας- Τα εκατομμύρια που θα κερδίσει

ΟΜΟΝΟΙΑ- ΠΡΟΚΡΙΣΗ: Μπαίνουν πολλά λεφτά στα ταμεία της ομάδας- Τα εκατομμύρια που θα κερδίσει

Με την πρόκριση της το βράδυ της Τετάρτης  16/9 η Ομόνοια επί του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, εξασφάλισε σίγουρη συμμετοχή σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αντίπαλος της Ομόνοιας στον πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, όπου οι δύο ομάδες θα τα πούνε δύο φορές.

Η Ομόνοια πέτυχε τον ένα από τους δύο της μεγάλους στόχους (αναφορικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) και στα ταμεία της ομάδας αναμένεται να «κατατεθούν» τους επόμενους μήνες πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε στο  ThemaSports την οικονομική ανάλυση της πρόκρισης πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE