ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμάζει από τώρα το διάδοχο του Αναστασίου ο Αλαφούζος!

Ετοιμάζει από τώρα το διάδοχο του Αναστασίου ο Αλαφούζος!

Μπορεί ο Γιάννης Αναστασίου να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν σκοπεύει να μείνει για …πάντα στον πράσινο πάγκο. Οι φιλοδοξίες του Έλληνα προπονητή είναι μεγάλες και όνειρό του είναι να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Γι΄ αυτό αργά ή γρήγορα αναμένεται να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και να δοκιμάσει την τύχη του εκτός συνόρων.

Ήδη έχει αρνηθεί τις πρώτες κρούσεις που του έχουν γίνει από ξένες ομάδες, καθώς θέλει να ολοκληρώσει επιτυχημένα τη θητεία του στο Τριφύλλι και το ιδανικό θα ήταν το κάνει με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ή έστω με μια καλή πορεία στην Ευρώπη, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι στην επόμενη σοβαρή πρόταση που θα έρθει από το εξωτερικό, δε θα αρνηθεί.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο Γιάννης Αλαφούζος που δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο στην ευρωπαϊκή καριέρα του 42χρονου τεχνικού. Γι΄ αυτό ο πρόεδρος του συλλόγου έχει κάνει αρκετές σκέψεις για την επόμενη μέρα της ομάδας, στη μετα-Αναστασίου εποχή. Και το όνομα που βρίσκεται πολύ ψηλά στις επιλογές του, ως διάδοχος του νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, είναι ο Γιάννης Βονόρτας.

Ο τωρινός, δηλαδή, βοηθός του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος κάθεται στον πράσινο πάγκο από το 2013, κάνοντας στην ουσία το …αγροτικό του. Ο παλαίμαχος στόπερ του Τριφυλλιού βρίσκεται στον σύλλογο από το 2005, όταν ανέλαβε προπονητής στις Ακαδημίες. Τον Μάρτιο του 2013 κάθισε για λίγα παιχνίδια στον πάγκο της πρώτης ομάδας, αντικαθιστώντας τότε τον Φάμπρι, ενώ έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Γι΄ αυτό το καλοκαίρι ο Αλαφούζος του ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα, ως βοηθός του Αναστασίου, ενώ υπήρχε η εκτίμηση ότι αν δε συμφωνούσε τότε το αφεντικό της ομάδας με τον "Ολλανδό", θα έδινε τα κλειδιά της ομάδας στον Βονόρτα, τον οποίο εκτιμάει απεριόριστα.

Είναι πολύ λογικό, επομένως, όταν ο Αναστασίου αποχωρήσει από την ομάδα, ο Βονόρτας να είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο του Τριφυλλιού. Ένας άνθρωπος γέννημα-θρέμμα του συλλόγου, που γνωρίζει άριστα την ομάδα, αλλά δεν έχει εμπειρία ως πρώτος προπονητής.      

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top