«Πόρτα» του Σουάρες στο… χρυσάφι του Μπέκαμ!

«Πόρτα» του Σουάρες στο… χρυσάφι του Μπέκαμ!

Ο Λουίς Σουάρες δέχτηκε πρόταση από την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ωστόσο η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική.

Δεν σκέφτεται, τουλάχιστον όχι ακόμα, το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο MLS ο Λουίς Σουάρες. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από την αρνητική απάντηση που έδωσε στην πρόταση που του έκανε η Ίντερ Μαϊάμι.

Για την ακρίβεια η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ του κατέθεσε μια εξαιρετική πρόταση.

Η Ίντερ Μαϊάμι προσέφερε 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Ουρουγουανό επιθετικό για τετραετες συμβόλαιο. Το συγκεκριμένο ποσό θα έκανε τον Σουάρες τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του MLS αφού θα ξεπερνούσε τα 7,2 εκατομμύρια που έπαιρνε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Από ότι φαίνεται τα λεφτά δεν αποτελούν το πρώτο κριτήριο για την επιλογή του Λουίς Σουάρες ο οποίος έχει τραβήξει ρότα για την Ιταλία.

Πηγή: Sport24.gr

The post «Πόρτα» του Σουάρες στο… χρυσάφι του Μπέκαμ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας επιβεβαιώνει, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, τη βούληση για τριμερή συνάντηση ΥΠΕΞ Ελλάδας – Συρίας – Κύπρου τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της 80ής Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των ΗE στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE