ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΖΟ στην πρεμιέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έμεινε στη… Μύκονο!

ΚΑΖΟ στην πρεμιέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έμεινε στη… Μύκονο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επέστρεψε ποτέ από τις καλοκαιρινές διακοπές και η Κρίσταλ Πάλας με δύο γκολ του Ζαχά τής έριξε γερή σφαλιάρα στο Old Trafford (1-3).

Με τον Χάρι Μαγκουάιρ να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται πως δεν επέστρεψε ποτέ από τις διακοπές και το πλήρωσε αυτό με σκληρό τρόπο στο πρώτο της ματς στη σεζόν.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έμειναν πίσω πολύ χωρίς (7′) από το πλασέ του Τάουνσεντ μετά τη σέντρα του Σλουπ από δεξιά και το χειρότερο ήταν ότι δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά στο πρώτο μέρος την ομάδα του Ρόι Χόντγκσον.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι, πήραν στο 74′ πέναλτι για χέρι του Λίντελο και παρότι ο Ντε Χέα απέκρουσε την εκτέλεση του Αγιού, ύστερα από δύο λεπτά δόθηκε επανάληψη και ο Ζαχά πήρε την μπάλα και την έστειλε στο παραθυράκι (0-2).

Στο 80′ ήρθε το μοναδικό καλό νέο από το ματς για την Γιουνάιτεντ καθώς ο νεοαποκτηθέντας, Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ σκόραρε με διαγώνιο πλασέ (1-2), όμως στο 85′ ο Ζαχά έκανε πλάκα στην άμυνα της ομάδας του Σόλσκιερ και με δυνατό σουτ νίκησε ξανά τον Ντε Χέα σφραγίζοντας τη νίκη της Πάλας (1-3).

* Αυτή είναι η πιο βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ εντός έδρας σε πρεμιέρα πρωταθλήματος από το 1960, όταν είχε χάσει με το ίδιο σκορ από την Μπλάκμπερν.

Πηγή: sdna.gr

The post ΚΑΖΟ στην πρεμιέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έμεινε στη… Μύκονο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top