Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας ο Καδής

Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας ο Καδής

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, αναχωρεί την Κυριακή για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου και θα ασχοληθεί με τη μεταρρύθμιση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής (ΚΓΠ) καθώς και με γεωργικά θέματα που άπτονται του εμπορίου. 

Στο περιθώριο της Συνόδου του Συμβουλίου, ο Υπουργός θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το Περιβάλλον, τους Ωκεανούς και την Αλιεία, Virginijus Sinkevičius.  O κ. Καδής, θα συναντηθεί επίσης με τον Πολωνό ομόλογό του, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των Υπουργείων Γεωργίας των δύο χωρών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.