ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ για την ενδεκάδα με την Ομόνοια

Τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ για την ενδεκάδα με την Ομόνοια

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει βρει τους 8 από τους 11 που θα ξεκινήσουν για τον Ολυμπιακό στο εντός έδρας ματς με την Ομόνοια στο Καραϊσκάκη.

Οι αρχικές σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό είναι να κρατήσει την ίδια τετράδα άμυνας (Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο και Χολέμπας) αλλά και τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στο κέντρο.

Επίσης μπροστά να έχει μία τριάδα με Βαλμπουενά, Μασούρα και έναν εκ των Ελ Αραμπί / Χασάν. Τα τρία ερωτηματικά έχουν να κάνουν με τον γκολκίπερ (εάν ο Μαρτίνς πάρει το ρίσκο με Σα ή εμπιστευθεί ξανά τον Τζολάκη) και εάν θα προτιμήσει τον Φορτούνη για βασικό ή τον Εμβιλά. Τέλος το εάν θα ξαναχρίσει βασικό τον Ελ Αραμπί ή θα πάει στην επιλογή του Αιγύπτιου φορ. Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως λογικά δεν θα ρισκάρει με τον Σα ενώ έχει δείξει πως τον Ελ Αραμπί τον στηρίζει παρότι δεν έχει σκοράρει τώρα τελευταία.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ για την ενδεκάδα με την Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top