ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Ένινγκ

Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Ένινγκ

Το τυπικό της υπόθεσης απέμενε. Από τη στιγμή που ο Άρης αποκλείστηκε από την Κόλος Κοβαλίβκα το Sportime αποκάλυψε πως ο Μίχαελ Ένινγκ θα αποτελέσει παρελθόν. Η επιβεβαίωση ήταν άμεση. Ο Γερμανός ειδοποιήθηκε κατευθείαν πως πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του.

Έστω και με μικρή καθυστέρηση αυτό συνέβη. Τη Δευτέρα (21/9) ο Άρης ανακοίνωσε πως έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του με τον Ένινγκ. Ο αντικαταστάτης του έχει βρεθεί και θα είναι ο Άκης Μάντζιος. Εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η πρόσληψή του.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Michael Oenning. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Γερμανό τεχνικό για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

Από εκεί και πέρα, το σημαντικό είναι το πόσες αποχωρήσεις ακόμα θα υπάρξουν. Ακούγεται έντονα πως σίγουρος δεν πρέπει να θεωρείται ο Αλέκος Ράντος. Παρεμπιπτόντως, ο Μάντζιος έχει δικό του προπονητή τερματοφυλάκων, τον Παναγιώτη Πλαβούκο.

Επιπλέον, επισφαλής κρίνεται η θέση τόσο του Άγγελου Χαριστέα όσο και του Τόλη Τερζή. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι σφόδρα ενοχλημένος και με τους δύο. Ωστόσο, ίσως δοθεί μία τελευταία ευκαιρία στον πρώτο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

👉 Λύση συνεργασίας με τον Michael Oenning… #ARISFC #ThankYou #goodluck

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις

Πηγή: www.sportime.gr

The post Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Ένινγκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top