ΚΥΠΡΟΣ

Τους ζΑ(Ε)λησε η Δόξα!

Τους ζΑ(Ε)λησε η Δόξα!

Απογευματινό περίπατο στη Λεμεσό πραγματοποίησε η Δόξα η οποία διέλυσε την ΑΕΛ με 4-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα για παραμονή μετά και τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων. Τρία γκολ ο Λόπο.

Με άγριες διαθέσεις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Δόξα η οποία ήταν επιβλητική στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Ανδρέου εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη των γηπεδούχων και κατάφερε πολύ νωρίς να ανοίξει το σκορ με τον Λόπο στο 8ο λεπτό. 

Ο επιθετικός της Δόξας ανατράπηκε από τον Μεντί όταν βρέθηκε μέσα στη περιοχή και δεν έχασε την ευκαιρία να νικήσει τον νεαρό τερματοφύλακα της ΑΕΛ Γεωργίου από τα 11 βήματα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο κλείνοντας την ΑΕΛ στα καρέ της καταφέροντας μάλιστα να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και πάλι με τον Λόπο στο 29ο λεπτό οποίος ανενόχλητος μέσα στη περιοχή από το κόρνερ του Φερνάντες νίκησε εκ νέου τον Γεωργίου με ωραίο σουτ. 

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να αντιδράσει με τον Χριστοφόρου να προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του τοποθετώντας τους Ντιαλό και Σένα στις θέσεις των Μπεμπέ και Λίλλη. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθώντας αρχικά να κρατήσουν μπάλα και έπειτα να πιέσουν την εστία του Χατζηφραγκίσκου. Από την πλευρά της η Δόξα κατέβασε ταχύτητες θέλοντας να ηρεμήσει το παιχνίδι.. 

Η πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε από την Δόξα η οποία με τον Λόπο ξανά προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Γεωργίου. Ο επιθετικός της προσφυγικής ομάδας επιχείρησε σουτ από μακρινή απόσταση με την μπάλα να περνά μόλις έξω στο 63ο λεπτό. 

Στο 67ο λεπτό η Δόξα κλείδωσε το διπλό αφού έκανε το 3-0 με τον Λόπες οποίος στην επαναφορά του σουτ του Λόπο και αφού ο Γεωργίου δεν κατάφερε να διώξει σωστά, έσπρωξε τη μπάλα στα δίκτυα. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Λόπο με το τρίτο του προσωπικό γκολ ο οποίος ευστόχησε για 2η φορά από την άσπρη βούλα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top