Τι γίνεται με τις προπονήσεις της Ομόνοιας μετά το θετικό κρούσμα

Τι γίνεται με τις προπονήσεις της Ομόνοιας μετά το θετικό κρούσμα

Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση για το θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα.

Διαβάστε: Η πρώτη αντίδραση της Ομόνοιας για το θετικό κρούσμα – Οι επόμενες ενέργειες

Το τριφύλλι ξεκαθαρίζει πως ο ποδοσφαιριστής είναι σε αυτοπεριορισμό, ενώ εφαρμόζεται κατά γράμμα το πρωτόκολλο. Επίσης, έχουν ακυρωθεί δύο προπονήσεις της ομάδας, ενώ αύριο θα επιστρέψουν στο «Ηλίας Πούλλος» οι ποδοσφαιριστές, εκτός φυσικά, τον θετικό στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά:

Ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό και εφαρμόζει όσα προβλέπονται στο πρωτόκολλο. Η χτεσινή (24/09) και σημερινή προπόνηση (25/09) έχουν ακυρωθεί, ενώ η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (26/09) εφαρμόζοντας και ακολουθώντας όπως πάντοτε τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου.

The post Τι γίνεται με τις προπονήσεις της Ομόνοιας μετά το θετικό κρούσμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα την προσπάθεια να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στα Μεσοχώρια της Εύβοιας. Οι επίγειες δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σημείο, δίνoντας μάχη με τις φλόγες που απειλούν σπίτια, καλλιέργειες και το φυσικό περιβάλλον.

BEST OF TOTHEMAONLINE