Φιλανθρωπική Κρουαζιέρα «Ταξίδι Ζωής»

Φιλανθρωπική Κρουαζιέρα  «Ταξίδι Ζωής»

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα σε συνεργασία με την Salamis Tours, διοργανώνει τη Φιλανθρωπική 4ήμερη Κρουαζιέρα «Ταξίδι Ζωής», με προορισμό την Πάτμο, Σύρο (με προαιρετική εκδρομή στην Παναγία της Τήνου) και Σύμη. Αναχώρηση Σάββατο 20 Ιουνίου και επιστροφή Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, με το πολυτελές και άνετο κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia. Οι τιμές είναι επιχορηγημένες.

«Ταξίδι Ζωής»…. γιατί με το ταξίδι αυτό μπορούμε να στηρίξουμε τους ασθενείς συνανθρώπους μας στη μάχη κατά της λευχαιμίας και να δώσουμε ζωή!
Καραϊσκάκειο ίδρυμα… για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία.
Για πληροφορίες και κρατήσεις στα γραφεία της Salamis Tours σε όλες τις πόλεις 77778500.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.