Κατηγορίες σε Κουρίδη, στον εισαγγελέα ο Κομπότης

Κατηγορίες σε Κουρίδη, στον εισαγγελέα ο Κομπότης

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Γιάννη Κομπότη στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς και βρίσκεται τώρα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Προθεσμία πήρε ο Θόδωρος Κουρίδης. Ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού βρίσκεται ενώπιον του Εισαγγελέα υπηρεσίας όπου μαζί με τον ανακριτή θα αποφασιστεί αν του επιβληθούν περιοριστικοί όροι και ποιοι θα είναι αυτοί. Υπενθυμίζουμε πως ο Γιάννης Κομπότη απολογήθηκε για την κατηγορία της δωροδοκίας – δωροληψίας που τον βαραίνει.

Εξάλλου πριν από λίγο, το κατώφλι του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη πέρασε και ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες μεταξύ των οποίων και για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE