Για δυνατούς λύτες: Τι σχέση μπορεί να έχει η κορυφαία Κύπρια σχεδιάστρια μαγιό με την Αρχιεπισκοπή;

Για δυνατούς λύτες: Τι σχέση μπορεί να έχει η κορυφαία Κύπρια σχεδιάστρια μαγιό με την Αρχιεπισκοπή;

Ομολογουμένως τέτοιο τρολάρισμα στο διαδίκτυο δεν θα το περίμενε ούτε ο ίδιος (για τον Μακαριότατο μιλάμε), ή μεταξύ μας πάντα, μπορεί να το προφήτευσε αλλά δεν ίδρωσε το αυτί του.

«Αν υπάρχουν δημοσιογράφοι και κόσμος που ενδιαφέρεται γι' αυτό το θέμα, τότε δεν πάμε καθόλου καλά».

Εύλογη η απορία μου: Ποιός ισχυρίστηκε πως πάμε καλά;

Όπως και να έχει το θέμα, αυτό που απασχολεί σήμερα τους Κύπριους πιστούς, κατά τα λεγόμενά τους στα social media, είναι πως μοιάζουν τα «ιερά» όχι άμφια αλλά… μαγιό.

Πάντως ανεπιφύλακτα εμείς προτείνουμε στην Αρχιεπισκοπή να επιλέξει κάτι από «Μάρσια Θρασυβούλου» που το όνομά της έχει συνδεθεί με ό,τι πιο glam κυκλοφορεί σε παραλίες, πισίνες και… υδρομασάζ.

Fashion tip: Προτείνουμε ακόμη το holly swimsuit να είναι σε ασπρόμαυρες ρίγες (κάθετες όμως, που «κόβουν» κιόλας).

Nakos.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.