ΚΥΠΡΟΣ

Μήτρου: «Όλοι είδαν τι έγινε»

Μήτρου:  «Όλοι είδαν τι έγινε»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου μίλησε μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Στάθηκε στη διαιτησία ενώ έκανε λόγο για τη συνέχεια αλλά και τον κόσμο.

Αναλυτικά: 

«Ήταν ένα παιχνίδι που μας αφήνει στεναχωρημένους γιατί το ισόπαλο αποτέλεσμα στην έδρα μας είναι αρνητικό.

Προηγηθήκαμε τρεις φορές και θα μπορούσαμε να καθαρίζαμε το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε και ισοφαριστήκαμε από ένα αυτογκολ χάνοντας δυο βαθμούς. Ωστόσο κοιτάζουμε μπροστά, κρατάμε τα θετικά, τα παιδιά έδειξαν θέληση, έβγαλαν πάθος, κυνήγησαν τη νίκη, σκόραραν τρία γκολ όμως δυστυχώς δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί» είπε αρχικά. 

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να έφευγε νικήτρια. Ήταν ανοικτό το παιχνίδι, οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, έγιναν πολλά λάθη και από τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και βλέπουμε την συνέχεια».

«Από την αρχή της χρονιάς είμαστε διεκδικητικοί σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά στα πλέι οφ αν και αρχίσαμε από την 5η θέση, βρισκόμαστε εκεί αλλά ροκανίσαμε την διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται, κερδίσαμε κάποιες από αυτές και δείχνουμε ότι δεν υστερούμε σε τίποτα από κανένα. Μέχρι τέλος θα το παλέψουμε, αυτό είναι το μήνυμα που βγαίνει, θέλουμε τον κόσμο να μείνει κοντά και προσπαθούμε με όσα μέσα έχουμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα τις ομάδας ακούγοντας τα παράπονα του κόσμου». Για την διαιτησία… «Και ο δημοσιογραφικός κόσμος και ο φίλαθλος κόσμος βλέπουν το τι γίνεται. Να πούμε περισσότερα απαγορεύεται ωστόσο θα προχωρήσουμε σε καταγγελία της διαιτησίας και μάλιστα πολύ αναλυτική με τα σημεία στα οποία θεωρούμε ότι έχουμε δίκαιο».

«Θα μελετήσουμε όλα τα μέτρα που έχουμε στην διάθεση μας πάντα μέσα στον κώδικα αρχών και αξιών που διέπουν την Ανόρθωση».

«Επειδή ακούσαμε πολλά για την καριέρα του. Έπαιζε σε ψηλό επίπεδο, δεν ήταν ο βασικός επιθετικός εκεί που έπαιζε γι αυτό δεν είχε τις πολλές συμμετοχές και τα πολλά γκολ. Όλοι πίστεψαν σε αυτό τον παίκτη και γι αυτό τον φέραμε. Ήρθε την τελευταία μέρα και μέσα από την παρουσία του στο γήπεδο βοηθά την Ανόρθωση, τα γκολ, οι ασιστ, το μαρκάρισμα, τα κάνει όλα. Υπάρχει ν το δικαίωμα ανανέωσης στο συμβόλαιο του παίκτη και θα παίξει ρόλο και η θέληση του ίδιου».

Για τον κόσμο…

«Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, έσπρωξαν την ομάδα, ο κόσμος ήταν εκεί, χειροκρότησε τους παίκτες και τους ευχαριστούμε. Δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε άλλη μια νίκη όμως ελπίζουμε ότι θα μείνει δίπλα μας μέχρι το τέλος».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή και τα αγωνιστικά…

«Ο Ερμής έδειξε ότι δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις, είναι επικίνδυνος και θέλει προσοχή. Είχαμε κάποια προβλήματα όπως με τον Κάλβο που αντικαταστάθηκε, είναι καλύτερα και ελπίζουμε ότι θα είναι καλά. Ο Λαίφης αγωνίστηκε με ίωση, ξεκουράστηκε χθες και αύριο θα δούμε την κατάσταση του. Ο Εντέ έμεινε εκτός, θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο και απομένουν οι Σεράν, Ιακοβένκο και Γκαρσία για να δούμε αν θα προλάβει κάποιος. Ο Νούχου δέχθηκε κάρτα και μένει εκτός».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top