ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ανόρθωση που «ΚΑΙΓΕΤΑΙ» και ο Ολυμπιακός που έδειξε ΙΚΑΝΟΣ

Η Ανόρθωση που «ΚΑΙΓΕΤΑΙ» και ο Ολυμπιακός που έδειξε ΙΚΑΝΟΣ

Αμφίρροπο παιχνίδι χαρακτηρίζεται αυτό του Σαββάτου η ώρα 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Ανόρθωση επιβάλλεται μέσα στην έδρα της να κερδίσει αυτή τη φορά, μετά τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι που είχε με βαθμολογικές απώλειες (ισοπαλία με Ομόνοια και ήττα από Απόλλωνα), μιας και έχει να πάρει τρίποντο για το φετινό πρωτάθλημα από τη 2η αγωνιστική (28 Αυγούστου) όπου κέρδισε εκτός έδρας 0-1 την Παφο FC.

Αν και έχει και παιχνίδι στο… χέρι, αυτό της 5ης αγωνιστικής με τον Εθνικό Άχνας, όπου αναβλήθηκε, εντούτοις, μετά και τον αποκλεισμό που είχε από το Γιουρόπα Λιγκ, το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει την εξιλέωση και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην αναμέτρηση απέναντι στους «μαυροπράσινους».

Βέβαια, το έργο δεν είναι καθόλου εύκολο για την Ανόρθωση, μιας και ο Ολυμπιακός έδειξε μέχρι στιγμής στην τρέχουσα σεζόν ότι είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, με καλούς, ποιοτικούς παίκτες, που εάν δεν προσεχτεί, τότε είναι ικανός για… ζημιές.

Σε ότι αφορά τη βαθμολογία των δύο ομάδων, η Ανόρθωση είναι στην 7η θέση με 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια (όσους και η 6η Δόξα σε 3 αγώνες και ο 8ος ΑΠΟΕΛ σε 4 παιχνίδια)

18:30 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου Vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας
Στάδιο: ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

The post Η Ανόρθωση που «ΚΑΙΓΕΤΑΙ» και ο Ολυμπιακός που έδειξε ΙΚΑΝΟΣ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top