ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπό τη σκιά… των κρουσμάτων στον Εθνικό έχει τον πρώτο λόγο και είναι το ΦΑΒΟΡΙ ο Απόλλωνας

Υπό τη σκιά… των κρουσμάτων στον Εθνικό έχει τον πρώτο λόγο και είναι το ΦΑΒΟΡΙ ο Απόλλωνας

Με την αναμέτρηση στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ Απόλλωνα και Εθνικού Άχνας συνεχίζεται η 6η αγωνιστκή του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι το οποίο μέχρι και την… υστάτη παιζόταν εάν θα διεξαχθεί κανονικά ή όχι, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που ταλαιπωρούν το οικοδόμημα του Εθνικού Άχνας εδώ και αρκετές μέρες.

Παρόλα αυτά, η ΚΟΠ δεν έχει αποφασίσει για αναβολή του αγώνα, κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά, αν και η ομάδα του Εθνικού Άχνας θα στερηθεί υπηρεσιών αρκετών ποδοσφαιριστών της που είναι σε καραντίνα.

Έτσι, με βάση το ότι η Αχνιώτικη ομάδα θα πάει στο Τσίρειο Στάδιο με αρκετές απουσίες παικτών πρώτης επιλογής της τεχνικής ηγεσίας, ο Απόλλωνας είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρει το τρίποντο.

Αν και θα υπάρχουν κάποιες απουσίες για τον Σωφρόνη Αυγουστή, εντούτοις, απέναντι σε παίκτες… ρεζέρβες και της εφηβικής ομάδας που θα είναι στην αποστολή του Εθνικού, έχει τον πρώτο λόγο για νίκη η Λεμεσιανή ομάδα.

Σε ότι αφορά τη θέση των δύο ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, ο Απόλλωνας σε 4 αγώνες είναι στην 1η θέση με 10 βαθμούς (όσους έχει και η ΑΕΚ σε 5 αγώνες), ενώ ο Εθνικός Άχνας είναι στη 10η θέση με 4 βαθμούς σε 4 παιχνίδια.

18:30 ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού Vs ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας
Στάδιο:  ΤΣΙΡΕΙΟ
Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

The post Υπό τη σκιά… των κρουσμάτων στον Εθνικό έχει τον πρώτο λόγο και είναι το ΦΑΒΟΡΙ ο Απόλλωνας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top